αιανή - παραδοση και τεχνολογιαΗ νέα ιστοσελίδα της Αιανής ειναι μια προσπάθεια να καταγράψουμε τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα που μας κάνουν περιφανους για το χωριό μας ετσι ωστε να συνδεσουμε την παράδοση με την τεχνολογία προβάλοντας το τι μπορουμε εμεις να προσφερουμε στους ξενους ταξιδιωτες που σκεφτωνται να μας επισκεφτουν ενω παράλληλα να διατηρήσουμε τις φωνές τις συνηθειες και τις σκεψεις των παλιοτέρων μεσα απο αυτο το μεσο.
Η προσπαθεια βασίζεται σε εθελοντική εργασια χωρις να υπαρχει απο πισω καποιο αμεσο οικονομικό κινητρο ή καποια κρατική επιδοτηση ή ευρωπαική επιχορηγηση. Για αυτο το λογο παρακαλουμε να δειξετε σεβασμό και κατανόηση προς αυτους που βοηθησαν και βοηθανε να στοιρηξουμε αυτό το εργο.
Ουσιαστικά ομως και ισως χωρις να φενεται ευκολα το εργο αυτο δεν αποτελει παρα μονο μια μικρη προσπαθεια προώθησης και διαφημισης του χωριού μας και βασίζεται κυριως στην πολιτιστικη κληρονομια των παλιοτερων, που εχουμε την τυχη να εχουμε στα χερια μας ως υλικό προς παρουσίαση. Η αιανή , ενα παραξενό , διαφορετικό κεφαλοχώρι εχει στοιρηχθει εκατονταδες φορες απο ιδιωτες ,φιλους ή ηθαγενεις του τοπου οι οποιοι εχουν αφησει το στιγμα τους μεσα απο εργα που ακομα και σημερα μας δίνουν χαρά.

Προσοχή το κειμενο ειναι υπο επεξεργασία μεχρι να παρουσιαστει η ιστοσελιδα επισημα.
εαν θέλετε να βοηθησετε με κάποιο τροπο ή εχετε μια καλή ιδεα να προτείνετε παρακαλώ μπορειτε να πατησετε το παρακατω κουμπι και να στειλετε το μηνυμα σας .

 

 Σπυρίδων Βαγγελόπουλος